EME Brio gekleurd bestek

EME Brio bestek, het kleurrijkste bestek van de hele wereld

23 kleuren, en dan verkoop ik nog niet eens álle kleuren die de firma EME produceert van het Brio bestek! Maar met deze 23 kleuren kom je echt al een heel eind. Neem iets van je servies mee, een stukje keukengordijn, je favoriete placemat of tafelkleed en je vindt er altijd een passende kleur Brio bestek bij. 

Made in Europe

Ik ben van mening dat we met z'n allen iets meer ons best moeten doen om 1. niet te vaak / te veel spullen te kopen en 2. meer kopen wat minder ver vervoerd hoeft te worden. Daarom let ik zelf meer en meer op bij het inkopen van het assortiment van Kleuroptafel. Het Brio bestek is daarom ook echt een van mijn favorieten. Om te beginnen is het bestek van topkwaliteit en gaat het heel lang mee. Ten tweede wordt het in Italië gemaakt. Tenslotte natuurlijk omdat het zo ontzettend leuk is ;-)

Niet alleen maar sets

Een besteksets kopen is leuk; losse onderdelen kopen is misschien nog wel leuker. Naast de 24 delige dinersets en de 18 delige ontbijtsets (die ook perfect zij voor kinderen) verkopen we alles van het hele Brio bestek ook los. Losse taartvorkjes, losse soeplepels, maar ook losse koffielepels en dinervorken voor als je je bestekset eens wilt uitbreiden of up-spicen met een leuk kleurtje. Want dat is natuurlijk het allerleukste van dit kleurige bestek; het mixen van alle kleuren! 

Online en in de winkel in Rotterdam

Even een stukje story telling!

Vroeger ging ik met mijn moeder vanuit Assen naar Den Haag om daar op de Frederikstraat bij Betjeman en Barton (als ik het me goed herinner, het was in elk geval in dat pandje op de hoek van de Mauritskade en de Frederiekstraat) ons Marcel Cotte bestek uit te breiden. Eerst hadden we het in het rood, later - ik denk toen de keuken geel was geworden, switchte m'n moeder naar wit. En nu hebben we in ons vakantiehuisje nog steeds het rode Marcel Cotte bestek mét het rode Brio bestek! Ik denk dat heel vroeger dus al een zaadje geplant is voor de enorme liefde voor gekleurd bestek en de enorme voorraad Eme Brio Cutlery die ik nu zowel in de Kleuroptafel kelder als in de winkel op de Nieuwe Binnenweg heb.
Op zich is natuurlijk al het Brio bestek hier online te koop, en als je in Assen woont, snap ik heel goed dat je er niet voor naar Rotterdam komt ;-) Maar als je in de buurt woont of eens toevallig in de buurt bent, kom dan even in het Nederlandse Brio Experience Center langs om het bestek te aanschouwen! Let wel; hebberigheid of zelfs verslaving ligt op de loer!

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel