per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 223 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15

Marimekko

Marimekko, Finse lifestyle die de wereld en je hart verovert

Marimekko, het legendarische Finse designmerk dat de wereld en je hart verovert, staat bekend om zijn kleurrijke en gedurfde patronen. Geïnspireerd door de prachtige natuur en het dagelijks leven in Finland, weet Marimekko een unieke stijl te creëren die direct herkenbaar is. De patronen zijn levendig en speels, met heldere kleuren en opvallende vormen die zorgen voor een vrolijke en energieke uitstraling.

Scandinavisch design

Niet voor niets wordt Marimekko internationaal erkend als een symbool van Scandinavisch design. Het merk heeft een tijdloze aantrekkingskracht en weet moeiteloos een brug te slaan tussen traditie en vernieuwing. Of het nu gaat om kleding, interieuraccessoires of serviesgoed, Marimekko blijft verrassen en inspireren met zijn unieke en eigenzinnige ontwerpen.

Duurzaam gemaakt én in gebruik

Marimekko is een Finse designlegende die de wereld heeft veroverd met haar duurzaam gemaakte producten. Het merk hecht veel waarde aan duurzaam materiaalgebruik en zorgt ervoor dat haar producten op ethische wijze worden geproduceerd. Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met zowel mens als milieu tijdens het productieproces.

Daarnaast heeft Marimekko oog voor de lange levensduur van haar producten, waardoor ze niet snel vervangen hoeven te worden. Dit draagt bij aan het minimaliseren van afval en restmateriaal. Bovendien maakt het merk gebruik van milieuvriendelijke verven en inkten, waardoor schadelijke stoffen zoveel mogelijk worden vermeden. Door al deze aspecten te combineren, zorgt Marimekko ervoor dat haar producten niet alleen mooi zijn, maar ook op verantwoorde wijze worden gemaakt en gebruikt.

Marimekko kopen

Marimekko fan? Dan weet je dat je dit toffe merk toch niet heel vaak tegenkomt in de Nederlandse winkelstaat. Bij Kleuroptafel in Rotterdam ben je aan het juiste adres. Zowel online als in de stenen winkel in Rotterdam kan je een enorm uitgebreide collectie van dit populiare Finse lifestyle merk bekijken en kopen. Van potloden en opschrijfboetjes en papieren servetten tot complete serviezen en het enorm uitgebreide aanbod aan keukentextiel en acrylcoated tafelkleden van de rol die terplekke op maat worden gesneden. Volg Kleuroptafel via Instagram, dan weet je precies wanneer er nieuwe Marimekko items binnenkomen. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel