Over ons

Over ons

Kleuroptafel is een one-woman-show van kleurrijk servies en andere leuke spullen voor een mooi gedekte tafel. 
Ik zoek alles met zorg uit en daardoor past - vrijwel - alles op en de een of andere manier bijn elkaar. Kleurrijke spullen die gemaakt zijn om jaren mee te gaan, toffe hebbedingen waar je eigenlijk toch niet zonder kunt en veel moois dat niet op elke straathoek kunt vinden.

Ik koop alleen dingen in die ik zelf mooi vind en die ik zelf ook graag thuis zou willen hebben. De echtgenoot heeft echter gezegd dat we genoeg tafelkleden, borden, bekers, kopjes, botervloten en kannetjes in huis hebben en dat ik niet meer dingen mee het huis in mag smokkelen. Kleuroptafel is daarom de perfecte manier om mij te kunnen omringen met alles wat ik zelf graag zou willen hebben; ik werk er gewoon dag in dag uit middenin!

Naast mijn freelance werk als tekstschrijver en content creator en mijn gezin run ik mijn (online) winkel vanuit mijn huis in Rotterdam en in het 'Kleuroptafel Experience Center' op de Nieuwe Binnenweg. 

Ik bezoek de internationale beurzen om nieuwe spullen te vinden en in te kopen, ik zorg voor marketing, communicatie en PR. En ik pick de orders en pak je bestellingen in. 

Wát je ook koopt bij Kleuroptafel, ik ben ontzettend blij met iedere bestelling die er binnenkomt. En met iedereen die de winkel binnenkomt om gezellig te neuzen en een praatje te maken. 

Weet je toevallig een merk dat interessant kan zijn voor Kleuroptafel, laat het me dan gerust weten! 

Wil je graag eens de Kleuroptafel spullen van dichtbij bekijken, voelen, naast elkaar zien? Kom dan gezellig naar de Kleuroptafel winkel op de Nieuwe Binnenweg 208a te Rotterdam.

Rechtsboven op de homepage vind je meer info en openingstijden. 

In de tussentijd kan je me volgen op Instagram of je aanmelden voor de e-nieuwsbrief, dan ontvang je ook direct het online inspiratiemagazine 'Kleur in je interieur'.

Tot ziens! 

Titia Olieman
info@kleuroptafel.nl 

 

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel