Wil je graag eens de Kleuroptafel spullen van dichtbij bekijken, voelen, naast elkaar zien? Mail me dan voor een afspraak. Je bent van harte welkom om het hele assortiment te komen aanschouwen in de Kleuroptafel Kelder:

Heemraadssingel 278
3021NA Rotterdam

Alleen open op afspraak

Graag even mailen voor een afspraak, anders sta je wellicht voor een dichte deur.

Tot ziens! 

Titia Olieman
info@kleuroptafel.nl 

Bekijk ook de Kleuroptafel pagina op Westwing.nl

 

 

Kleuroptafel.nl is een webwinkel in `table fashion`: kleurrijke, praktische, vaak exclusieve en mooi ontworpen artikelen om je tafel kleur te geven.

Want: vaak meer vreugde met meer kleur! (Mijn ochtendhumeur verdwijnt in ieder geval al bij het zien van een kleurrijke ontbijttafel...)

Ik vind het zelf ontzettend leuk om aan een mooi gedekte tafel van lekker eten en leuk gezelschap te genieten. EN ik houd van kleurrijke spullen die mooi ontworpen zijn, waarbij je bij aanschaf al weet dat je ze over 10 jaar ook nog met plezier gebruikt en bekijkt. Uit Duitsland kende ik het merk Remember Products, dat ik in Nederland en België niet veel tegenkom. Hetzelfde geldt voor de prachtige ontwerpen van Susanne Schjerning en Malene Helbak uit Denemarken. Dit leek een goede basis om mee van start te gaan en het concept van kleurrijk design voor aan tafel verder uit te breiden.

En wie ben ik? Titia Olieman (@twitiaolieman), moeder van twee dochters (geboren in december 2007 en 2009), getrouwd en vanwege zijn werk momenteel weer woonachtig in Nederland na 5 jaar Brussel. Ik ben bijna 10 jaar zelfstandig communicatieadviseur, maar omdat ik na mijn verhuizing naar Belgie naar mijn mening niet snel genoeg een nieuwe opdracht had, ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen webwinkel, www.kleuroptafel.nl!

Ik ben altijd op zoek naar andere exclusieve merken die een logische aanvulling zijn op de rest van het assortiment en goed passen bij het thema `Kleur op tafel`. Suggesties: mail me en ik ga er achteraan! info@kleuroptafel.nl

Inspiratie voor kleur op tafel: Lees mijn blog Kleur op tafel

Of volg me via Twitter: @kleuroptafel 
Of via Instagram
Of via Facebook

Kleuroptafel De Winkel

Nieuwe Binnenweg 255A
3021GD Rotterdam

Open van di - vr van 11 tot 18 uur
Zaterdag van 11 tot 17 uur

Voor route en parkeren kijk hier

Verzendkosten

NL €4,95 (gratis bij bestelling boven €100,-)
BE €7,95 (gratis bij bestelling boven €100,-)

Binnen 48 uur verzonden
Heeft het haast? Stuur even een extra mailtje aan: info@kleuroptafel.nl


Afhalen? Nieuwe Binnenweg 255a Rotterdam
Openingstijden zie hierboven
 

Kleuroptafel:

  • online, maar wél persoonlijk
  • nu zelfs ook een echte winkel!
  • altijd wat 'anders dan anders'
  • exclusieve merken en producten
  • opvallende ontwerpen
  • alles uit voorraad
  • cadeautjes, zelfs voor jezelf 
  • persoonlijk advies via mail, app of telefoon
  • een kleine zelfstandige, die blij is met elke aankoop die je hier doet!

Bij Kleuroptafel vind je leuke, mooie, unieke en kleurrijke spullen om je tafel mee te dekken. Van serviezen tot servetten en van bekers tot bestek in meer dan 22 kleuren! Het assortiment is door mij persoonlijk en met zorg geselecteerd. 'Anders dan anders' en vaak opvallend van kleur of ontwerp. Alles is op voorraad en iedere bestelling pak ik met zorg en plezier voor je in. Koop je iets bij Kleuroptafel, dan koop je bij een zelfstandige die blij is met elke aankoop die je doet – hoe groot of klein dan ook.  

Fijne dag! Titia Olieman

© 2011 - 2022 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel