Kerstservies

Nóg meer gezelligheid aan tafel deze Kerst met deze serviezen met kerstdecoratie

Start dit jaar met een nieuwe familietraditie: kerstdiners, -brunches en -lunches van een prachtig kerstservies! Kleuroptafel heeft een prachtige collectie kerstservies samengesteld.

Landelijk kerstservies

Een romantisch, landelijk servies met op en top kerstdecoratie van geaquarelleerde hulstblaadjes en -bessen, dennentakjes, gedroogde sinaasappels en nog meer kerstigs in groen en rood. Van dit servies is zelfs een 30-delige kerst dinerset beschikbaar.

Wit porselein met goud

En, voor de iets meer puristische kerstfan, een wit porseleinen servies met subtiele sterretjes en ijskristallen langs de rand in changeant goud. Ook van dit servies hebben we mokken, kerstborden voor het diner, ontbijt en diepe borden.

Hiermee kan elke echte kerstliefhebber z'n hart ophalen.

Haal nu jouw kerstservies in huis!

Wil je het Kerstservies online kopen? Geen probleem! Het kerstservies (allemaal verpakt in 6 persoons sets) is allemaal op voorraad, dus zorgen we voor snelle levering. Natuurlijk pakken we alles goed in. We hebben meer dan 12 jaar ervaring met het verzenden van serviezen! En mochten er onderweg toch wat kerstborden sneuvelen, dan lossen we dat zo snel mogelijk met je op. 

Sorteer op
Sorteer op
© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel