Sorteer op

Kunstindustrien kaarsen & kandelaars

Kerstboomkaarsjes in heel veel kleuren

Ooit kocht ik in Kopenhagen een paar hele schattige kandelaartjes in wel 8 kleuren. Ik heb er jaren naar gezocht en kwam ze eigenlijk toevallig tegen bij mijn zoektocht naar kerstboomkaarsjes.

Kaarsjes in de boom

Bij ons thuis gaan er namelijk nog steeds echte kaarsjes in de boom. En toen Bolsius stopte met de productie van de witte, ivoren en rode kaarsjes zat ik met mijn handen in het haar. Gelukkig kwam ik al Googelend Kunstindustrien tegen. Een Deens familiebedrijf dat kaarsen en kaarsjes maakt in heel veel kleuren. Een dus ook kerstboomkaarsjes! En... ook die schattige kandelaartjes waar ik al jaren naar op zoek was!

Door en door gekleurd

Alle kaarsen en kaarsjes die in de Deense fabriek van Kunstindustrien met de hand worden gemaakt zijn door en door gekleurd. 

Metalen kandelaartjes en kandelaars

En als je nou geen kaarsjes in de kerstboom brandt, dan hebben we van Kunstindustrien de allerschattigeste kandelaartjes: de metalen Mini Bell kandelaartjes. In bijna net zo veel kleuren als de kaarsjes. En deze zijn er nu ook in het groot, voor een normale kaars. Ook in heel veel kleuren, hoera!

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel