Alles over verzenden

Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd. 

We versturen de pakketten standaard met DHL. In vrijwel alle gevallen (voor leveringen binnen Nederland) ontvang je je bestelling dan de volgende dag. In verband met de wisselende tijden dat wij de bestellingen wegbrengen EN dat DHL de pakketten wat onregelmatig afhaalt bij onze inleverpunten, kan het zijn dat er een dag vertraging is. 

Track and trace
Als het goed is, ontvang je een automatisch gegenereerd bericht wanneer je pakket is verzonden. Hierin staat de track and trace code vermeld, zodat je enig idee hebt van wanneer en rond welke tijd de bestelling wordt geleverd.

Ander aflever-adres
Je kunt ervoor kiezen om je Kleuroptafel bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Tijdens de bestelprocedure kan je dat aangeven. Hier zijn geen exra kosten aan verbonden. 

Waarom geen brievenbus-tarief?
Kleuroptafel heeft maar weinig artikelen in het assortiment die door de brievenbus passen. Daarbij geven we er zelf de voorkeur aan om met DHL te verzenden, omdat zendingen op deze manier traceerbaar en verzekerd zijn. Mocht je nu een artikel bestellen dat voor een veel lager bedrag in een envelop en via de gewone post verstuurd kan worden, dan maken we hier natuurlijk gebruik van en storten we het teveel betaalde bedrag zo snel mogelijk terug. (Wanneer je zelf sterk de voorkeur voor brievenbuspost hebt, geef dat dan nog even extra aan tijdens het bestelproces.)

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel