Sorteer op

Kerstboomkaarsjes

Echte kerstboomkaarsjes in de kerstboom

Niets is gezelliger dan echte kaarsjes in de kerstboom. En dan geen led erbij hè, gewoon, helemaal puur. Wat mij betreft dan. En ik kom er achter dat er toch nog meer mensen zijn die er zo over denken. En die hebben allemaal moeite om kaarsjes te vinden voor in de kerstboom. Daarom verkoop ik ze met extra veel plezier. Eindelijk los ik eens iemands probleem op! 

Klassieke witte en rode kaarsjes in de boom

Natuurlijk hebben we klassiek wit en rood. Dat was overigens best balen, want ik zweerde altijd bij de kaarsjes van Bolsius. En die waren op een gegeven moment gewoon niet meer te krijgen! We hebben nu kerstboomkaarsjes van het Duitse merk Müller Kerzen. Net zo goed. Net zo gezellig. Ze gaan per ddosje van 20 stuks.

Kunstindustrien kaarsjes voor kleur

En naast het klassieke wit en rood hebben we ook heel veel door en door gekleurde kerstboomkaarsjes van het Deense Kunstindustrien. Deze kaarsjes zitten met z'n 12en in een doosje. Eigenlijk 6 paar, je kent ze wel, ze zitten nog met het lont aan elkaar vast. Ze worden in Denemarken met de hand gemaakt in een familiebedrijf. Leuk he?!

Niet alleen voor in de boom!

Ze heten natuurlijk kerstboomkaarsjes, maar je kunt er veel meer mee doen! We verkopen namelijk ook verschillende kleine kandelaartjes die geschikt zijn voor deze kleine kaarsjes. De Mini Bell kandelaartjes van Kunstindustrien, maar ook de Joytis kandelaartjes van Bungalow. Zulke kleine kandelaartjes en kaarsjes zijn ontzettend decoratief op een gedekte tafel en bovendien staan ze een stuk minder in de weg dan hoge kaarsen. Combineer verschillende kleuren voor een vrolijk gedekte tafel!

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel