Sorteer op

Marimekko Kerst

Kerst met Marimekko

In Finland hebben ze pikkedonkere dagen met kerst. Extra reden om het binnen dan heel gezellig en warm te maken! Met al het moois van Marimekko voor de feestdagen is dat gepiept in een handomdraai! 

Met Marimekko aan de kersttafel 

Natuurlijk mag het servies voor de feestdagen niet ontbreken! Elk jaar brengen de Finnen weer mooie toevoegingen aan het Oiva servies. Dit jaar kocht ik de gouden kuusikosa serie in, mokjes met oor en bijbehorende schattigste bordjes. 
In de loop van de jaren hebben we een kerstcollectie opgebouwd van verschillende kleuren en dessins, die verrassend goed bij elkaar passen. Dus helemaal volgens de filosofie van Sami Ruotsaminen, die het oiva servies zo ontwierp dat je het fantastisch kunt blijven mixen en matchen. 

Stoffen voor de feestdagen 

De agent van Marimekko in Nederland vertelde me ooit dat ze in Finland zelfs gordijnen en beddengoed voor de feestdagen hebben! Dat vond ik wat overdreven, maar aan de andere kant, als de dagen zo kort zijn en het is buiten koud, dan wil je natuurlijk ultieme knusheid binnen. En met textiel lukt dat altijd! Daarom hebben we ook een uitgebreide Marimekko stoffencollectie voor de feestdagen. Maak er een gezellig tafelkleed van, kussenhoezen voor op de bank of hang een strook stof vanaf het plafond, langs de muur naar beneden. 

Kerst Tafelkleden en servetten van Marimekko 

En dan vergeet ik nog de tafelkleden en servetten! Natuurlijk zijn er heel veel papieren Kerstservetten om je tafel mee  aan te kleden. Daarbij hebben we ook prachtige tafelkleden van katoen met goud of zilveraccenten. Om samen met familie en vrienden heerlijk lang en gezellig aan te tafelen. Together for years to come! 

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel