per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 20 resultaten
  • 1
  • 2

Bungalow blokprint tafelkleden

Blokprint tafelkleed, sieraad voor je gedekte tafel

Zo'n prachtig blokprint tafelkleed, daar fleurt je gedekte tafel enorm van op. Kies een kleur die past bij je servies, of ga gewoon voor je favoriete kleur, dat is altijd goed! Zo'n tafellaken is zo mooi en kleurrijk, daar hoef je verder niet zoveel aan toe te voegen. Effen servies, een leuke kleur bestek en leuke servetten - effen of een bijpassende blokprint. En dan gezellig uren tafelen.

Met de hand geprint

De katoenen blokprint tafelkleden van Bungalow worden in India met de hand geprint. Eerst worden met de hand stempels gesneden uit houtblokken en daarmee wordt de stof stukje bij beetje van het patroon voorzien. Omdat het handwerk is, gaat er soms iets een beetje scheef of valt er wel eens een druppel verf. Dit hoort erbij en geeft de blokprint servetten juist hun karakter.

Tips voor gebruik

Houd er rekening mee dat de kleuren van de blokprint een beetje gaan vervagen. Dat heeft te maken met de verf die gebruikt wordt met het blokprinten. Om de keuren toch zo goed mogelijk te houden, kan je het tafelkleed voor gebruik het beste een nacht weken in koud water met azijn. Daarna op lage temperatuur wassen met vloeibaar fijnwasmiddel. 

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel