Kleuroptafel De Winkel

Vanaf september 2021 is naast de webwinkel ook Kleuroptafel De Winkel geopend. Na tien jaar alle spullen vanuit diverse kelders te hebben verkocht, vond ik het wel eens tijd worden om al het moois in een echte winkel te showen. 

Hier kan je dan ook naar hartenlust overal aanzitten, je bestaande servies meenemen om er een nieuwe kleur bestek bij uit te kiezen, cadeautjes - voor jezelf - vinden, of gewoon eens gezellig langskomen als je in de buurt bent.

Let op, ik heb niet alles wat ik online verkoop in de winkel. Kom je voor iets speciaals, stuur dan even een berichtje, dan kan ik ervoor zorgen dat het er is. 

We zitten aan de langste winkelstraat van Nederland, op:

Nieuwe Binnenweg nummer 208A. 

Kom je naar de winkel? Fietsen of lopen is natuurlijk het handigst en het beste ;-) Maar kom je van ver, neem dan het OV. Tram 4 richting Marconiplein stopt vrijwel voor de deur. Halte Claes de Vrieselaan.

Kom je met de auto? Dan is parkeren op de Nieuwe Binnenweg vaak een uitdaging. Je kunt beter mikken op een van de straten in de buurt: Mathenesserlaan, Claes de Vrieselaan, Volmarijnstraat, Zwaardecroonstraat of Hondiusstraat. Vergeet niet te betalen voor het parkeren!

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur.

Gezellig als je langskomt

Oh, graag alleen met PIN betalen of als het echt niet anders kan, gepast. 

Tot ziens! 

Titia Olieman

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel