Vanaf september 2021 is naast de webwinkel ook Kleuroptafel De Winkel geopend. Na tien jaar alle spullen vanuit diverse kelders te hebben verkocht, vond ik het wel eens tijd worden om al het moois in een echte winkel te showen. 

Hier kan je dan ook naar hartenlust overal aanzitten, je bestaande servies meenemen om er een nieuwe kleur bestek bij uit te kiezen, cadeautjes - voor jezelf - vinden, of gewoon eens gezellig langskomen als je in de buurt bent.

Let op, ik heb niet alles wat ik online verkoop in de winkel. Kom je voor iets speciaals, stuur dan even een berichtje, dan kan ik ervoor zorgen dat het er is. 

We zitten aan de langste winkelstraat van Nederland, op:

Nieuwe Binnenweg nummer 255A. 

Kom je naar de winkel? Fietsen of lopen is natuurlijk het handigst en het beste ;-) Maar kom je van ver, neem dan het OV. Tram 4 richting Marconiplein stopt vrijwel voor de deur. Halte Claes de Vrieselaan.

Kom je met de auto? Dan is parkeren op de Nieuwe Binnenweg vaak een uitdaging. Je kunt beter mikken op een van de straten in de buurt: Mathenesserlaan, Claes de Vrieselaan, Volmarijnstraat, Zwaardecroonstraat of Hondiusstraat. Vergeet niet te betalen voor het parkeren!

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 18 uur. 
Zondag: soms, kijk hiervoor op Instagram 

Gezellig als je langskomt

Oh, graag alleen met PIN betalen of als het echt niet anders kan, gepast. 

Tot ziens! 

Titia Olieman

Verzendkosten

NL €4,95 (gratis bij bestelling boven €100,-)
BE €7,95 (gratis bij bestelling boven €100,-)

Binnen 48 uur verzonden
Heeft het haast? Stuur even een extra mailtje aan: info@kleuroptafel.nl


Afhalen? Dat kan in Rotterdam. We mailen over een geschikt moment.
 

Kleuroptafel:

  • online, maar wél persoonlijk
  • altijd wat 'anders dan anders'
  • exclusieve merken en producten
  • opvallende ontwerpen
  • alles uit voorraad
  • cadeautjes, zelfs voor jezelf 
  • persoonlijk advies via mail, app of telefoon
  • een kleine zelfstandige, die blij is met elke aankoop die je hier doet!

Bij Kleuroptafel vind je leuke, mooie, unieke en kleurrijke spullen om je tafel mee te dekken. Van serviezen tot servetten en van bekers tot bestek in meer dan 22 kleuren! Het assortiment is door mij persoonlijk en met zorg geselecteerd. 'Anders dan anders' en vaak opvallend van kleur of ontwerp. Alles is op voorraad en iedere bestelling pak ik met zorg en plezier voor je in. Koop je iets bij Kleuroptafel, dan koop je bij een zelfstandige die blij is met elke aankoop die je doet – hoe groot of klein dan ook.  

Je bent van harte welkom in Rotterdam om je bestelling af te komen halen of iets voor aanschaf te komen bekijken, mail me even.

Fijne dag! Titia Olieman

© 2011 - 2021 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel