Duro Ceramics Bloom servies

Duro Ceramics Bloom en Only Rose servies aardewerk

Duro Ceramics Bloom servies van aardewerk

Je hebt bloemtjesservies en prachtig bloemenservies. Het Bloom servies van het Portugese familiebedrijf Duro Ceramics is van de laatste categorie. Om te beginnen wordt het servies met de hand gemaakt en gedecoreerd. Niet dat elk pluisje van de uitgebloeide schembloemen met de hand worden geschilderd, deze worden als een soort sticker aangebracht voor het  glazuren. Maar de binnen en buitenranden worden met een kwast met de hand geschilderd. Daarom zijn alle borden en bordjes, schaaltjes en kopjes net een beetje anders. En dat is natuurlijk juist wat dit servies zo speciaal maakt!

Bloom en Only Rose

Het Bloom servies is altijd voorzien van een bloementafereel of een blaadje aan de binnenkant van het kopje of schaal(tje). Het Only Rose servies is zonder decoratie. Ik bied de serviezen 'in een adem' aan, omdat ze zo ontzettend goed met elkaar combineren. De vorm, formaten en kleuren zijn een perfecte match. 

Combineren met: Op de foto hierboven is het servies gecombineerd met het lichtgroene Brio bestek en het prachtige linnen tafelkleed Härkä van Marimekko.

Sorteer op
© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel