Kerstservies aquarel, rood en groen, hulstblaadjes, dennenappels, sinaasappelschijfjes en rode besjes

kerst_servies_aquarel_borden

Droom je elke Kerst weer van een echt gezellig kerstservies?

Hoe leuk het zou zijn om met z'n allen volgend jaar aan een gezellig gedekte tafel te zitten met een écht kerstservies?! Mooie borden, bordjes, diepe borden... Je éigen kerstservies?

Nou het kan hoor, kijk maar eens hier! Een heerlijk, tikje romantisch, maar vooral op en top kerstservies. Met gezellige dennentakjes, gedroogde sinaasappeltjes, hulstbesjes en natuurlijk rode en groene randjes om het helemaal af te maken! Heel compleet, zodat je het de hele dag door kunt gebruiken; van het kerstontbijt, via de koffie naar de kerstlunch, de borrel en het kerstdiner! 

Compeet kerstservies

Dit bonte kerstservies is hartstikke gezellig en daarom al te gek. Maar wat het helemaal tof maakt is dat het zo heerlijk uitgebreid is. Dinerborden, ontbijtbordjes, mokken, diepe borden, kommen en zelfs een etagere! Hierdoor kan je er tijdens de feestdagen met elke eetgelegenheid gebruik van maken. Niet alleen tijdens het kerstdiner, maar ook tijdens het ontbijt, de brunch, de lunch, de koffie en thee en de borrel!

Alles op vooraad, dus snelle levereing

Het hele kerstservies is op voorraad en daarom ook snel leverbaar. Je kunt het servies online bestellen, maar ook life komen bekijken in het Kleuroptafel Experience Center in Rotterdam.

Sorteer op
© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel