Hazelnoot / Lever bestek EME Brio 99

Hazelnoot bestek van Brio

Zoek je hazelnoot-kleurig bestek? Dat ook nog eens mooi is dat bovendien lang meegaat én in de vaatwasser mag? Zoek niet verder. Het hazelnoot bestek van Brio is wat je wilt!

Topkwaliteit uit Italië

Dit hazelnoot bestek wordt in Noord-Italië gemaakt in een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bewerking van staal en het maken van bestek. Het materiaal dat ze gebruiken, RVS en hard plastic, voldoet aan de hoogste eisen voor voedselveiligheid en kwaliteit. De lat ligt hoog bij de familie Mori, wat ook nog eens blijkt uit dit streven van het bedrijf: 

“EME Posateria draagt ​​elke dag bij aan het versterken van het imago "Made in Italy". Ons tafel- en keukengerei weerspiegelt de cultuur van de Italianen die dagelijks de ware essentie en betekenis van de Italiaanse levensstijl in de wereld onderwijzen door middel van design, mode en eten..”

Hazelnoot bestek in heel veel soorten

Natuurlijk verkopen we sets met dinerbestek. In het geval van het Brio bestek is dit een 24-delige set voor 6 personen met een dinervork, dinermes, dinerlepel en koffielepel. Maar dat is lang niet alles. Deze hazelnoot set kan je naar hartenlust uitbreiden; van opscheplepels tot taartschep. Van lattelepels tot botermesjes. Wil je precies weten welke bestekonderdelen er allemaal zijn? Nou, komt ‘ie: dinerlepel, dinervork, dinermes, koffielepel, opscheplepel, slacouvert, soeplepel, kaasmes, taartvorkje, latte (of sorbet-)lepel.

Het hazelnoot is een zachte bruintint.

Sorteer op
© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel