Siaki Blauw, blauw, blauw servies porselein

Blauw, blauw, blauw: blauwe blaadjes, blauwe stipjes en blauwe rozen op wit porselein 

Dit servies wil dolgraag gemixt en gematcht worden. Rozen met stipjes, stipjes met blaadjes, blaadjes met rozen en tafeldekken maar! 

Uitgebreid servies

Het Blauw, blauw, blauw servies is lekker uitgebreid; mokken, kommen, diepe borden, dinerborden en ontbijtborden. Je zou het de hele dag door kunnen gebruiken! Daarom is het superfijn dat het ook in de vaatwasser kan. Alle schaaltjes die 's ochtends voor de muesli worden gebruikt, kan je 's avonds weer een toetje uit eten. Je koopt het servies liefst per set van 6. Dan heb je van alledrie de dessins 2 stuks. 

New Bone porselein

Dit Siaki servies is gemaakt van new bone porselein. Dat is een wat goedkopere variant dan bone china porselein. Daarom is het niet zo transparant wit als het dure porselein. Maar het heeft wel de zelfde voordelen; het chipt veel minder snel dan aardewerk en het is lekker dun en licht. 

Combineren met:

Dek je tafel met dit Siaki Blauw, Blauw, Blauw servies en combineer het met het blauwe Brio bestek zoals op de foto. Blauw met wit combineert natuurlijk ook altijd perfect met gouden accessoires. Op de foto zie je ook hele mooie blokprint servetten van Bungalow: Peacock Ocean servetten, set van 4 stuks van katoen.

 

 

 

Sorteer op
© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel