Kop en schotel thee / cappuccino Peacock Symphony

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 35,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Het patroon van de verschillende serviesonderdelen van het Peacock Symphony servies verschilt telkens weer; er wordt gespeeld met witruimte op de borden, volledig ingekleurde pauwen en bloemen en ook met bloemen die heel luchtig alleen met frivole lijnen zijn afgebeeld.

Op het schoteltje van deze mooie set zie je de pauw, het kopje is rijkelijk van bloemen voorzien. De inhoud van het kopje is 220 milliliter, het schoteltje heeft een doorsnede van 15 centimeter. Het mooie is dat het patroon op schoteltje gewoon doorloopt, waardoor je het ook gewoon als klein bordje kiunt gebruiken, bijvoorbeeld als 'side dish' voor een stukje brood tijdens het diner. 

De pauw staat natuurlijk voor trots, maar daarnaast ook voor waardigheid en schoonheid. Dat geldt ook allemaal voor dit prachtige servies Peacock Symphony van Royal Delft. De meesterschilders van de Koninklijke Porseleyne Fles hebben een werkelijk royaal servies gedecoreerd.

Artikel: Kop en schotel voor thee of cappucino 
Servies: Peacock Symphony
Merk: Royal Delft
Materiaal: Porselein
Doorsnede schoteltje: 15 cm
Inhoud kopje: 220 ml 

Wil je het servies komen kijken voordat je koopt? Geen probleem - ik snap het en vind het super leuk als je even langskomt in Rotterdam. Bel wel even voor een afspraak, om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan! 06- 41407437 of stuur een mailtje: info@kleuroptafel.nl

Kleuroptafel heeft alleen de mokken en deze kop en schotel 'thee/cappucino' ingekocht. Ben je geïnteresseerd in de kop en schotel voor espresso of juist het tussenmaatje voor koffie, ik bestel het graag voor je! Stuur even een mailtje aan: info@kleuroptafel.nl

Bij Kleuroptafel winkel je:

  • online, maar wél persoonlijk
  • altijd wat 'anders dan anders'
  • exclusieve merken en producten
  • opvallende ontwerpen
  • alles uit voorraad
  • cadeautjes, zelfs voor jezelf 
  • bij een kleine zelfstandige, die blij is met elke aankoop die je hier doet!

Shipping

NL: €4,95 (gratis bij bestelling boven €75,-)
BE: €7,50 
DE: €9,-
UK: €15,-

Vaak dezelfde dag verzonden.
Heeft het haast? Stuur even een extra mailtje aan: info@kleuroptafel.nl

 

Bij Kleuroptafel vind je leuke, mooie, unieke en kleurrijke spullen om je tafel mee te dekken. Van serviezen tot servetten en van bekers tot bestek in meer dan 22 kleuren! Het assortiment is door mij persoonlijk en met zorg geselecteerd. 'Anders dan anders' en vaak opvallend van kleur of ontwerp. Alles is op voorraad en iedere bestelling pak ik met zorg en plezier voor je in. Koop je iets bij Kleuroptafel, dan koop je bij een zelfstandige die blij is met elke aankoop die je doet – hoe groot of klein dan ook.  

Je bent van harte welkom in Rotterdam om je bestelling af te komen halen of iets voor aanschaf te komen bekijken, mail me even.

Fijne dag! Titia Olieman

Aanbieding

© 2011 - 2020 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel