Kerstservies wit met goud

Wit kerstservies met goud

Dit klassieke porseleinen kerstservies is perfect voor de kok die zich heeft uitgesloofd en daarom een neutraal bord wil waat de gerechten prachtig op uitkomen. EN kerstsfeer! Dat wil deze kok natuurlijk ook. Dit kerstservies heeft het allebei. Mooi dunne new bone porseleinen borden met op de rand de subtiele decoratie.

Changeant goud

De ijskristalletjes en sterretjes op de randen van dit servieshebben een heel speciaal changeant effect. Afhankelijk van hoe het licht erop schijnt, worden ze meer grijsblauw of lila. Heel mooi met kaarslicht, dat kan je je wel voorstellen. De deoratie is overigens heel subtiel; een gouden randje langs de buitenrand van het bord, en kleine 'pentekening' sterretjes en ijskristallen. De sterretjes lopen over de hele rand door, de ijskristallen nemen maar een kwart van de rand van het hele bord in beslag.

Per set van 6

Dit hele kerstservies wordt per set van 6 verkocht; 6 mokken, 6 dinerborden, 6 diepe borden of 6 obntbijtbordjes. In elke set zijn er dan 3 items metsterretjes en 3 met ijskristallen.

 

 

 

© 2011 - 2023 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel