Sorteer op

Stijlvol kerstservies

Dineren met stijlvol kerstservies

Stel je toch eens voor; je hebt je uitgesloofd in de keuken, de tafel prachtig gedekt. De eerste chapagne of andere kerstcoaktail heb je op en jullie gaan aan tafel. En daar zit je dan met je huis-tuin-en-keukenservies!  Dat ga je dit jaar eens anders doen! Met stijlvol kerstservies. Dat past bij de gelegenheid en bij de sfeer die je je gasten wilt bieden!

Wit met goud

Klassiek is altijd een goed idee! Dan heb je er de komende decennia ook nog wat aan tenslotte! Dit porseleinen kerstservies van Siaki is reuze klassiek én op en top kerst. Op de rand van het witte porselein zijn in goud ofwel ijskristalletjes ofwel sterretjes afgebeeld. Heel subtiel. De sterretjes lopen over de hele rand, de ijskristallen zijn wat spaarzamer aangebracht. 

Changeant effect

Het goud op dit servies is niet goud goud, maar specialer dan dat. Afhankelijk van hoe het licht erop valt, geeft het een andere kleur. Soms meer grijsblauw, dan weer lila. Het diepe bord is iets meer lila, de ontbijt- en dinerborden hebben wat meer blauwgrijze decoratie.

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel