Servies kerstontbijt

servies kerstontbijt siaki

Hét servies voor hét kerstontbijt

Een kerstontbijt bestaat natuurlijk uit heerlijke warme broodjes, lekker beleg, tulband, kerstkransjes en kerststol. En kerstservies natuurlijk! Kleuroptafel heeft het servies waar je met z'n allen van gaat genieten tijdens de kerstontbijtjes die je dit jaar en de komende jaren gaat hebben!

Alles wat je wilt voor Kerst

Dit servies heeft echt alles wat je nodig hebt voor een paar uur gezellig tafelen. Grote borden - om ook als serveerschaal te gebruiken. Ontbijtborden - natuurlijk om je broodjes en al het andere lekkers van te eten. Schaaltjes - voor wat fruitsalade of om je yoghurt of overnight christmas oats uit te eten. Mokken - voor heel veel koffie en kerstthee of misschien zelfs warme chocolademelk met slagroom. En als klap op de vuurpijl hele gezellige etageres om je kerstkransjes, plakken kerststol en ander lekkers op te presenteren. 

Sfeer aan tafel

Een deel van de sfeer aan tafel bepaal je natuurlijk met elkaar. Maar als jij degene bent die de tafel gaat dekken, heb je ook een flink aandeel in de sfeer. Gezellig veel kaarsen en kaarsjes, leuke kandelaars, andere kerstdecoratie. En dit servies. Want kijk nou eens hoe gezellig! Die leuke aquarel-schilderingen van echte christmassy dingen zoals mistletoe takjes en -besjes, gedroogde sinaasappelschijfjes, dennentakjes en meer. Natuurlijk met een rood of en een groen randje, het is tenslotte een gezellig bont kerstservies. 

Extra's in kleur?

Op zoek naar nog meer leuks voor op tafel tijdens het kerstontbijt? Deze planken zijn te gek voor een mooi rustiek brood en een broodmes. Vergeet de botermesjes niet! Een stoffen servet voor iedereen en een leuke servetring.

Sorteer op
© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel