Etagere voor Kerst

Een Kerst etagere maakt je kersttafel nog gezelliger!

Sfeer, gezelligheid, samenzijn... daar draait het om met Kerst. Een gezellig gedekte tafel, of een mooi dienblad met leuke kopjes én een toffe kerst etagere maken het dan natuurlijk helemaal af! 

Hoe gebruik je jouw etagere deze Kerst?

We kennen natuurlijk allemaal wel de etagere gevuld met zoetigheid. Maar, even uit de box denken, als je deze etagere alleen maar uit z'n verpakking haalt voor de kerstkransjes, is dat een gemiste kans! Denk aan de etagere bij de borrel, bij de brunch, bij het ontbijt! Met de borrel, presenteer je er lekkere borrelhapjes op; denk aan van die lekkere bladerdeegsnackjes uit de oven, gevulde dadels, kaasvlinders, stukjes kaas en mooi gedrapeerde vleeswaren. Eigenlijk is de etagere dan een soort vertikale borrelplank!

De etagere, onmisbaar deze kerst!

Met het ontbijt kan je er de viennoiserie op kwijt, druiven of ander fruit. En met de brunch is het een combinatie van dit alles. Oh en dan kan je de etageres natuurlijk ook nog voor het toetje tevoorschijn toveren. Kleine puntjes cake of taart, soesjes, kaas m et crackers en gedroogd fruit.... Kortom als je deze feestdagen érgens plezier aan beleeft is het een etagere. Nu alleen nog kiezen!  

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel