Diepe borden Kerst

Diepe borden met kerstdecoratie voor extra veel sfeer de komende feestdagen

Een mooi gedekte tafel is - wat mij betreft ;-) - een echte vereiste voor een gezellig kerstdiner. Maak je diner, je brunch of ontbijt met Kerst helemáál af met speciale, diepe porseleinen kerstborden. Zo heb je weinig anders nodig voor een instant kerstsfeer.

Diepe borden voor Kerst

Bij Kleuroptafel hebben we naast platte borden in twee formaten óók diepe borden voor het kerstdiner, de kerstlunch of het kerstontbijt. Deze kerstsoepborden zijn er zelfs in twee varianten! En wit servies van porselein met gouden randjes en op de randen van de borden decoratie met ijskristalletjes of sterretjes. Het andere porseleinen kerstservies is wat meer landelijk en heeft de bekende kerstkleuren; rood en groen. De diepe kerstborden, de kerst dinerborden en de kerst ontbijtborden zijn allemaal gedecoreerd met aquarellen van ketrst-achtige natuurlijke versiering, zoals dennentakjes, mistlestoe, hulsttakjes en besjes. 

Niet alleen voor soep!

Gelukkig kan je deze mooie diepe borden met kertst voortdurend gebruiken. Natuurlijk voor een soepje, maar vergeet ze niet ook in te zetten als serveerschaal. Ook kan je er een mooi voorafje of toetje in serveren. En wat dacht van van een gang met een lekkere pasta met wat saus! Kortom, de feestdagen door kan je deze mooie soepborden gebruiken!

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel