Sorteer op

Siaki kerstservies

Siaki kerstservies

Voor deze feestdagen heeft Kleuroptafel niet een Siaki kerstservies, maar zelfs twee kerstserviezen van Siaki ingekocht: wit porselein met changeant goud en een zeer uitgebreid ketstservies met romantisch geaquarelleerde kerstdecoratie. Ook van porselein.

Wit porselein met gouden details

Een servies van wit new bone porselein met gouden randjes en decoratie in goud van ijskristallen en sterretjes. Deze gouden decoratie is niet 'gewoon goud' maar het goud heeft een speciaal effect dat het wat verkleurt als je het in het licht beweegt. Van goud wordt het een beetje roze of lila. Ik heb dit changeant genoemd. Misschien herken je deze term van bijvoorbeeld damast. Hierbij is het ook vaak zo dat als je van de ene kant kijkt je een bepaald patroon ziet, en als je van een andere kant kijkt, een ander patroon.

Traditioneel porseleinen kerstservies

Het tweede kerstservies van Siaki is een echte crowdpleaser. Het heeft een groen of rood randje - lekker kerstig! - en ofwel decoratie in rood- of groentinten. Zo hebben de borden, mokken en schalen van het romantische kerstservies met de rode randjes geaquarelleerde decoratie van gedroogde sinaasappelschijfjes, dennenappeltjes en takjes met rode besjes. De ontbijtbordjes en andere serviesonderdelen met het groene randje hebben aquarel-afbeeldingen van hulstblaadjes en -bessen en dennentakjes. 

Siaki: topkwaliteit voor een fijne prijs

Siaki staat bekend om de serviezen met een hele goede prijs-kwaliteit-verhouding. Daarom ben ik ook zo blij dat dit merk deze toffe kerstserviezen aanbiedt. Zo kan je voor een aanvaardbare prijs een ontzettend toffe kerstsfeer op tafel toveren. 

Alles in sets van 6

De beide kerstserviezen zijn ontworpen met twee varianten. Deze komen altijd samen in sets van zes. Dus drie van de ene variant en drie van de andere. Je ontvangt bij het witte porseleinen servies met gouden randje altijd 3 borden, mokken of kommen met sterretjes en 3 met ijskristallen. Bij het meer traditionele, aquarel kerstservies in rood- en groentinten zitten er 3 roodtinten borden, mokken of kommen met rode randjes en 3 groen getinte exemplaren in een set. 

Kersttradities opbouwen begint nu

Samen, met z'n allen aan tafel, mooie kleren aan, lekker gekookt, je uitgesloofd op de gedekte tafel. Daar ontstaan fijne herinneringen en tradities. Net als de piek op de kerstboom en de mistletoe boven de keukendeur is ook een kerstservies echt iets waarmee je met elkaar nieuwe tradities maakt. Dat servoes komt tenslotte elk jaar weer tevoorschijn, net als alle kerstversiering. En natuurlijk gebruik je het kerstservies niet elke dag van het jaar, maar juist dát maaskt het zo bijzonder.

Combineren met

Deze mooie kerstserviezen van Siaki combineer je met de prachtigste kerstdecoratie en tafelkleden (kies voor effen tafelkleden en servetten of voor zo'n prachtige blokprint) . Of wat dacht je van een sfeervolle krans aan de deur; daar begint het gezellige kerstbezoek tenslotte al! 

 

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel