Kandelaar goudkleurig met bloemtjes 27 cm hoog

Artikel 33 van 58
€ 14,95 (inclusief btw)

Ik denk altijd dat ik in mijn vorige leven op een Hongaarse poesta woonde en in een geborduurde jurk de geiten hoedde. En dan zat ik 's avonds bij kaarslicht nog meer bloemen op mijn rok te borduren en als het 's zomers lang licht was figuurzaagde ik kapstokjes en knipte ik blikken bloemen uit om zulke kandelaars mee te maken die mijn man dan voor me in elkaar soldeerde... 

Want naast strak en design houd ik ook enorm van folkloristische bloemen en spiegeltjes en kraaltjes. 't moet toch ergens vandaan komen! 

Zo'n gezellige kandelaar (of meer dan één ;-) maakt je feestelijk gedekte tafel natuurlijk helemaal af. Maar ook je schoorsteenmantel, een salontafel of waar dan ook een gezellig hoekje in huis.. instant happiness! 

De bloemen zijn van geknipt dun plaatmetaal met her en der een opgesoldeerd stampertje, echt leuke kleine details. De kandelaar is vervolgens afgewerkt met goudverf. Deze is niet overal gelijkmatig aangebracht, zodat de kandelaar een beetje een 'vintage look' krijgt. Alsof ik 'm op de zolder van mijn Hongaarse oma heb gevonden zeg maar ;-)

Deze kandelaar is 27 centimeter hoog. Er passen de standaard huishoudkaarsen in.

 

 

© 2011 - 2024 kleuroptafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel